Bol.com
Webshops

Bol.com

3.50/5.00 - gebaseerd op 6 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
1 / 5 sterren 4 maanden geleden

heel slecht

2 jaar garantie? niet dus Bol. lost het altijd op? nee dus artikel 12 van Bol. een deugdelijk product leveren ? ook al niet 2 jaar fabrieksgarantie ? ook niet, de klant heeft het toevallig verkeerd geretourneerd ? nee hoor, transportkosten he die breken Bol. op he

1 / 5 sterren 1 jaar geleden

Pakketje niet geleverd

Pakketje zou geleverd zijn. Door mij zelfs ondertekend! Contact met gls (lang in de wacht) Medewerker zet mij weer in de wacht en waar ik al bang voor was kom ik weer in de rij der wachtenden. Bol.com is waar ik bestel , maar de levering gaat steeds vaker niet goed. Bol legt de verantwoording bij gls in dit geval. Ik vind dat zij verantwoordelijk zijn voor de leverkng

5 / 5 sterren 1 jaar geleden

Super service

Doe 90% van mijn online bestellingen bij bol.com. Altijd dik tevreden! Bij een klacht stuur je een mailtje of berichtje via de chat en het word gelijk opgelost.

4 / 5 sterren 1 jaar geleden

Prima bezorgd

Prima bezorgd, niets op aan te merken.

5 / 5 sterren 1 jaar geleden

Enorm verrast!

Een paar dagen voor mijn vertrek van mijn reis deed mijn Fitbit het niet meer. Zonder problemen ging Victor voor mij zorgen dat ik deze nog optijd binnen zou hebben. Maar het aller beste is nog dat er een kaartje in de brieven bus lag van bol.com names Victor om mij een fijne reis te wensen! Dit vind ik echt super

5 / 5 sterren 1 jaar geleden

Goede klantenservice

Zeer goede klantenservice. Bol doet niet moeilijk en geeft zeer goede service.

Schrijf een review over Bol.com

Over Bol.com

Bol.com is een van de grootste webshops in Nederland. Het bedrijf verkoopt zo’n beetje alles. Het assortiment is ontzettend ruim. Dit heeft er mede mee te maken dat ook veel partners via deze website verkopen. Hoe zijn de bol.com reviews en ervaringen? Waar gaat het goed en waar schiet men hier nog weleens tekort? Je vindt hier alles reviews en ervaringen en algemene informatie over dit bedrijf.

De website werd gelanceerd in 1999. In eerste instantie werden er alleen boeken verkocht. Het assortiment bestond destijds uit 140.000 Nederlandstalige boeken. Het duurde niet lang voordat het assortiment werd uitgebreid met cd’s. Het duurde nog enkele jaren voordat het bedrijf ook mobiele telefoons ging verkopen. Ook andere elektronica werd verkocht. In 2010 is het bedrijf ook officieel actief geworden in België. Vanaf 2015 konden bedrijven ook verkopen via het bol.com platform. Vanaf dit moment begon de webshop echt hard te groeien.

Inmiddels heeft het bedrijf ontzettend veel producten op de website staan. Het grootste gedeelte wordt verkocht via partners. Hiervoor ontvangt het bedrijf commissie. De betalingen gaan via bol.com. Sommige negatieve bol.com reviews en ervaringen hebben te maken met deze partners. De producten die door deze partners worden geleverd zijn niet altijd even goed.

Bol.com reviews en ervaringen

Op het gebied van de bol.com reviews en ervaringen zijn er nu eenmaal wat minpunten. Zo zijn er een aantal partners die kwalitatief slechte producten verkopen of niet tijdig leveren. Gelukkig doet de webshop er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Zo dienen partners zich te houden aan de beloofde levertijden en dienen zij snel bereikbaar te zijn. Bij meerdere overtredingen kan bol.com een partner uitsluiten. Het bedrijf kan dan niet meer verkopen via het verkoopplatform.

Bol.com reviews en ervaringen: de pluspunten

Gelukkig zijn er ook meer dan voldoende positieve bol.com reviews en ervaringen. Zo wordt het ruime assortiment geprezen door velen. Ook is het bedrijf altijd erg leuk actief op sociale media. Regelmatig komen er leuke plaatjes voorbij. Vanwege het ruime assortiment kan je ook een goede vergelijking maken tussen producten. Een enkele keer staat een product ook op wel op AliExpress, maar dan zal je wel nog langer op moeten wachten. De meeste producten die je hier bestelt zijn de volgende dag al in huis.

Groot aanbod bij Bol.com

Bol.com heeft nu eenmaal een erg groot aanbod. Het totale productenaanbod loopt letterlijk in de miljoenen. Zelfs als je ‘wc papier’ intoets op de website krijg je al 500 resultaten. Je zou haast niet denken dat er zoveel wc papier is. Als je ‘boek’ intoets krijg je meer dan 14,5 miljoen verschillende resultaten. Het aanbod is dusdanig ruim dat je dagenlang op de website kan rondstruinen zonder iets te vinden. De zoekfunctie is daarmee ook bijzonder handig, want daarmee kan je gericht op zoek naar het product naar keuze.

Kopen via partners van Bol.com

Het grootste gedeelte van de webshop bestaat uit producten via partners. Dat is goed om te weten voordat je een bestelling plaatst. Bol.com belooft voor haar eigen producten: voor 23.59 uur besteld is de volgende dag in huis. Dat geldt echter niet altijd voor de producten van partners. Zij doen in sommige gevallen hun eigen logistiek en dus kan het iets langer duren voordat jouw pakket bij jou in huis komt. Dit staat altijd aangegeven bij het product. Let hier dus altijd op als je een bestelling plaatst. Op die manier voorkom je teleurstellingen.

Deals en kortingen

Regelmatig kan je hier profiteren van leuke deals en kortingen. Niet alleen bol.com verzint ludieke acties, maar ook partners kunnen er wat van. Regelmatig kan je genieten van kortingen op elektronica of bijvoorbeeld op tuinmeubelen. Het kan natuurlijk altijd lonen om een goede vergelijking te maken alvorens je een product bestelt via de website.

Via de website kan je gemakkelijk filteren op prijs. Ook zijn er andere filteropties waar je gebruik van kunt maken. Zo kan je bijvoorbeeld filteren op opties, formaat op merk. De exacte filters zijn afhankelijk van de productcategorie.

Bol.com Select

Ben jij tevreden over de bol.com reviews en ervaringen en wil jij graag profiteren van extra voordelen? Dan kan je lid worden van bol.com Select. Dat houdt in dat je nooit verzendkosten betaalt (ook niet onder de 20 euro), je geniet van extra veel voordeelacties en je kunt je retour laten ophalen. Bovendien kan je genieten van de ‘Vandaag Bezorgd’ service. Heb jij een product besteld voor 14.00 uur? Dan wordt dit vanavond nog bezorgd.

Deze deal kan erg lonen voor consumenten die hier regelmatig bestellen. Soms geniet je van dusdanig veel korting dat je de kosten voor Bol.com Select al terugverdiend hebt. Bol.com Select kost slechts 9,99 euro op jaarbasis. Dat is minder dan een euro per maand.

Retourtermijn

Als je een pakketje besteld bij Bol.com heb je altijd 30 dagen bedenktermijn, tenzij het een maatwerkproduct betreft. In dat geval is het herroepingsrecht uitgesloten. Retourneren werkt overigens bijzonder eenvoudig. Je kunt je retour starten via de website. Hiervoor kan je inloggen op je account en je retour aanvragen. Select-leden kunnen het producten bij hen thuis laten ophalen. Als je geen Select-lid bent kan je pakket terugbrengen naar een postpunt. Op de website van het bedrijf vind je uiteraard alle retourvoorwaarden.

Voeg jouw bol.com reviews en ervaringen toe

Wil jij graag jouw bol.com reviews en ervaringen delen met anderen? Wat vind jij goed aan deze webshop en wat vind jij minder goed? Wat vind jij van het bestelproces, de levering van de producten en de kwaliteit van de producten? Deel jouw mening op deze pagina.

Bij jouw review wordt alleen jouw voornaam te gepubliceerd. Jouw e-mailadres wordt uiteraard niet gepubliceerd, maar dit vragen wij wel zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van eventuele reacties van bol.com. Het bedrijf heeft immers de mogelijkheid om te reageren op jouw review. We willen jou alvast bedankt voor het delen van jouw bol.com reviews en ervaringen over dit bedrijf. Hiermee help jij andere consumenten.