Ziggo
Internet

Ziggo

5.00/5.00 - gebaseerd op 3 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
5 / 5 sterren 1 jaar geleden

Zeer vriendelijke klantenservice

Ziggo’s zeer vriendelijke service monteur. Zag onderweg een Ziggo monteur en vroeg hem een kabeltje voor mijn dochter en heel vriendelijk gaf hij mij zonder moeite er een. KIJK DAT IS SERVICE. Nog bedankt monteur, weet zijn naam niet, maar was in Den Dungen.

5 / 5 sterren 1 jaar geleden

Top!

Ik zou Khalid van het Service Center koesteren. Service met de hoofdletter S. Heeft ervoor gezorgd dat ik bij Ziggo blijf i.p.v. opzeg vanwege de aanpassingen per 01072022. Denkt met klanten, die al 20 jaar bij UPC/ZIGGO klant zijn, mee en helpt ze direct verder. Er is nog een grote groep klanten die persoonlijk contact waarderen. Liever dan alles online regelen. Heeft Khalid geregeld Mobiel abonnement ook aangepast naar VODAFONE voor extra korting. Mensen maken het verschil. Deze review gaat over Khalid.

5 / 5 sterren 1 jaar geleden

Supergoede behandeling

Ik heb nogal wat storingen mbt internet en Tv binnen mijn sportcentrum..... Hieraan ben ik waarschijnlijk zlf de schuldige.... Echter deze week gesproken met ene Reinier die mij namens Ziggo ter woord stond. Super duidelijk, argumenterend en resumerend heeft hij de klachten beoordeeld. Tevens gaf hij aan de vrijdag erna wederom te gaan informeren of ik naar behoren was geholpen door de betreffende monteur. En dat was het geval..... Ook het verdere traject inzake een nieuwe aansluting heeft hij direct beoordeeld en daarvan een samenvatting gestuurd per mail. Al met al zou het een goede zaak zijn om deze man per direct een behoorlijke loonsverhoging te geven. Vooral in een tijd waar goed personeel moeilijk te vinden is en waar klantvriendlijkheid vaak te wensen overlaat. Dus Ziggo directeur.... trek de portemonnee

Schrijf een review over Ziggo

Over Ziggo

Ziggo is een ontzettend grote aanbieder in Nederland op het gebied van televisieabonnementen, internetpakketten en vaste telefonie. Het bedrijf biedt kabelinternet aan, maar ook glasvezelinternet. Laatstgenoemde wordt steeds verder uitgebreid door Nederland. Ook biedt het bedrijf Wi-Fi hotspots aan door heel Nederland. Zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt kan bij de internetprovider terecht.

Niet alleen op het gebied van internet is het bedrijf een aanwezige partij. Ook op het gebied van televisie is het bedrijf aanwezig op de Nederlandse markt. Zo heeft de provider diverse sport- en filmkanalen. Op de sportkanalen worden live duels uitgezonden. Daarnaast is Ziggo nog sponsor van voetbalclub Ajax. De merknaam Ziggo is daarmee zichtbaar op de shirts van de succesvolle club uit de Eredivisie. Je vindt alle Ziggo reviews en ervaringen van het bedrijf op deze pagina.

Ziggo reviews en ervaringen

Wil je graag overstappen naar Ziggo? Dan wil je misschien wel eerst de Ziggo reviews en ervaringen lezen. Op deze pagina vind je alle reviews en ervaringen van consumenten die al een pakket hebben bij Ziggo. Wat zijn de pluspunten bij dit bedrijf en waar is men minder tevreden over?

Samenwerking met Vodafone

In 2017 kondigden de bedrijven Vodafone en Ziggo een samenwerking aan. Vodafone Nederland en Ziggo gaan verder als een nieuw bedrijf: VodafoneZiggo. Als consument kan je hiervan profiteren. Zo kan je genieten van extra kortingen als je een abonnement hebt bij zowel Vodafone (voor mobiel) als bij Ziggo (voor thuis).

Je kunt bijvoorbeeld een gratis extra televisiepakket krijgen, je geniet van gratis Safe Online XL, je mobiele data wordt verdubbelend en je kunt tot vijf euro korting per maand krijgen. Van welke voordelen je geniet hangt af van jouw abonnement. Als je een overstapt naar Ziggo overweegt, wanneer je al Vodafone hebt, kan je dus genieten van extra voordelen. Vice versa is dat natuurlijk ook het geval. Hoe is het gesteld met de reviews en ervaringen bij Ziggo en is een overstap de moeite waard? Daarvoor kan je natuurlijk alle ervaringen bekijken op deze pagina.

Reviews en ervaringen: klachten bij Ziggo

Helaas ontvangt Ziggo relatief veel klachten. Zo zijn er weleens storingen en worden de abonnementen geregeld duurder. Daar waar een abonnement enkele jaren geleden nog relatief goedkoop was zijn abonnementen nu allemaal duurder dan 40 euro. Voor een gemiddeld pakket betaal je inmiddels al fors. Je kunt natuurlijk de Ziggo reviews en ervaringen lezen op deze pagina en zelf nagaan wat de klachten zijn.

Reviews en ervaringen: positief bij Ziggo

Gelukkig zijn er ook positieve Ziggo reviews en ervaringen op het internet te lezen. Zo biedt het bedrijf bijvoorbeeld korting wanneer je je nieuwe abonnement afsluit. Ook biedt het bedrijf een zogeheten installatiegarantie. Daarmee komt er gratis een monteur op bezoek die het modem voor je aansluit. Dit verkleint de kans op storingen, omdat een professional het voor je aansluit.

Uiteraard kan je ook de positieve ervaringen lezen op deze website. Je kunt hiervoor ook filteren op de vier- en vijfsterren reviews. Waarom vinden sommige mensen Ziggo nu wel een goede internetprovider en wanneer vindt men dit niet? Door Ziggo reviews en ervaringen met elkaar te vergelijken kan je goede keuzes maken om wel of niet de overstap te maken naar dit bedrijf.

Overstappen naar Ziggo?

Wil je graag overstappen naar Ziggo? Dan is het vanzelfsprekend belangrijk dat je eerst de Ziggo reviews en ervaringen leest. Wil je graag de overstap maken? Dan zal je eerst moeten nagaan of het bedrijf wel levert op jouw huisadres. Daarvoor kan je de online check uitvoeren via de website van Ziggo. Is dat het geval? Dan kan je verschillende keuzes maken voor jouw pakket. Zo kan je bijvoorbeeld de internetsnelheid, het televisiepakket en vaste telefonie uitkiezen.

Internetpakketten van Ziggo

Op het gebied van internetpakketten heb je keuze uit vier verschillende pakketten: Start, Complete, Max en Giga. Ook hiervoor kan je de Ziggo reviews en ervaringen lezen. Wat kiezen anderen en hoe bevalt het pakket? Voor veel gezinnen zal het Complete of Max pakket voldoende zijn. Wil je echter genieten van razendsnel internet? Dan is Giga natuurlijk een aanrader. Woon je helemaal alleen en wil je vooral besparen op de kosten? Dan is het Start-pakket een aanrader. Hierin zal je zelf een keuze moeten maken.

Televisiepakketten van Ziggo

Ook op het gebied van televisiepakketten is het raadzaam om de Ziggo reviews en ervaringen te lezen. Wat vindt men van de zenders en de functies? Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij hierin zelf keuzes maakt. Kijk jij nog veel televisie of mag jij ook graag naar streamingdiensten kijken? Als je nog veel televisie kijkt is een pakket raadzaam. Indien je liever naar Netflix of Videoland kijkt zal je misschien geen pakket nodig zijn. Op Videoland kan je immers ook vrijwel alle televisieprogramma’s van RTL terugkijken. Hierin zal je natuurlijk zelf een keuze moeten maken.

Telefonie bij Ziggo

Wil je ook graag vaste telefonie van Ziggo? Je hebt keuze uit twee verschillende pakketten binnen vaste telefonie: Vast Bellen of geen vaste telefonie. Deze keuze is natuurlijk afhankelijk van jouzelf. Als je liever met je smartphone belt zal vaste telefonie misschien niet nodig zijn. Dit is dus vooral gebaseerd op je gebruik, maar ook of je überhaupt een vaste telefoon wilt.

Alternatieve providers voor Ziggo

Bevallen de Ziggo reviews en ervaringen jou niet? Of wil je om een andere reden niet kiezen voor deze provider? Er zijn natuurlijk ook alternatieve providers voor Ziggo. Hiervoor zal je de postcodecheck moeten uitvoeren. Op basis daarvan weet jij welke providers er allemaal beschikbaar zijn in jouw regio. Je kunt vervolgens pakketten vergelijken op basis van prijs, internetsnelheid en functies.

Voeg jouw Ziggo reviews en ervaringen toe

Ben jij al klant van Ziggo en wil jij graag jouw reviews en ervaringen toevoegen? Dan kan dat op deze pagina. Je kunt een titel, een omschrijving en een sterrenbeoordeling toevoegen. Verder vragen we nog om jouw voornaam en je e-mailadres. Jouw e-mailadres wordt niet getoond op deze website. Vul de omschrijving zo duidelijk mogelijk in en geef aan wat jouw plus- en minpunten zijn. Je kunt andere consumenten op die manier helpen bij hun keuze. Alvast bedankt voor het delen van je review en ervaring met dit bedrijf.