Vodafone
Telefonie

Vodafone

0.00/5.00 - gebaseerd op 0 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Er zijn nog geen reviews toegevoegd.

Schrijf een review over Vodafone

Over Vodafone

Vodafone is opgericht in 1982 in Groot-Brittannië. Het bedrijf was een van de eerste bedrijven die het eerste mobiele telefoongesprek mogelijk maakte. Het duurde niet lang voordat het bedrijf wereldwijd een succes werd. Ook in Nederland is het bedrijf populair. Met meer dan 500 miljoen klanten wereldwijd is het bedrijf een van de grootste telecomproviders van de wereld.

Vodafone reviews en ervaringen

Wil je graag kiezen voor de provider Vodafone? Dan is het altijd raadzaam om eerst de Vodafone reviews en ervaringen te lezen. Op basis hiervan kan je een betere keuze maken uit de verschillende providers. Je gaat doorgaans een contract aan van 12 of 24 maanden en daarom kan een beetje research geen kwaad. Naast reviews en ervaringen lees je ook algemene informatie over dit bedrijf op deze pagina.

Over Vodafone

Vodafone is opgericht in 1982 in Groot-Brittannië. ‘Voda’ is kort voor ‘voice data’. Het bedrijf was een van de eerste bedrijven die het eerste mobiele telefoongesprek mogelijk maakte in Groot-Brittannië. Het duurde niet lang voordat het bedrijf wereldwijd een succes werd. Ook in Nederland is het bedrijf populair. Met meer dan 500 miljoen klanten wereldwijd is het bedrijf een van de grootste telecomproviders van de wereld.

Samenwerking met Ziggo

De wereld raakt steeds meer verbonden. Met dit motto zijn twee grote Nederlandse bedrijven met elkaar in zee gegaan: Vodafone en Ziggo. Samen heetten zij VodafoneZiggo en men gaat samen als een bedrijf door. De twee merken opereren nog wel onder hun eigen naam, maar als consument kan je profiteren van talloze voordelen. Zo kan je namelijk korting krijgen op jouw abonnement en kan je extra’s ontvangen bij je abonnement.

Indien je al thuis Ziggo hebt kan het dus lonen om de overstap te maken naar Vodafone. Zo krijg je bijvoorbeeld gratis dubbele data, geniet je van korting op het abonnementsbedrag en krijg je extra televisiezenders thuis. Ook geniet je gratis van het SafeOnline pakket XL voor al je apparaten. Natuurlijk is en blijft het raadzaam om eerst de Vodafone reviews en ervaringen te lezen. Op basis daarvan kan je een betere keuze maken voor je nieuwe abonnement.

Reviews en ervaringen: klachten bij Vodafone

Ben je benieuwd naar de Vodafone reviews en ervaringen en dan met name de klachten? Dan kan je natuurlijk de verschillende 1-ster reviews op deze website bekijken. Dit bedrijf is de grootste telecomprovider in Nederland en krijgt daarom ook veel reviews en ervaringen om de oren. Niet alle reviews zijn positief. Als je klachten hebt kan je het bedrijf benaderen per telefoon, per e-mail, social media of via de community pagina op de website. Daarnaast is er ook een uitgebreide FAQ beschikbaar op de site.

Reviews en ervaringen: positieve ervaringen bij Vodafone

Gelukkig zijn er ook meer dan genoeg positieve Vodafone reviews en ervaringen. Als groot voordeel noemt men de actiekortingen als gevolg van VodafoneZiggo. Zo krijg je bij verschillende pakketten vijf euro korting op je smartphone-abonnement. Ook word je data bijvoorbeeld verdubbeld. Heb je thuis Ziggo en heb je voldoende aan 8 GB internet? Dan kan je ook een pakket van 4 GB kiezen. Jouw internetdata wordt immers toch verdubbeld waardoor je lagere abonnementskosten hebt. Op die manier kan jij toch nog even besparen op jouw maandelijkse kosten. Je kunt ook traag internet instellen als je geen internetdata meer over hebt. Zo kan je nog wel sloom internetten, maar betaal je niet voor iedere MB extra.

Overstappen naar Vodafone?

Wil je graag overstappen naar Vodafone? Dan is het raadzaam dat je van tevoren de Vodafone reviews en ervaringen leest. Op basis hiervan kan je een betere keuze maken of deze provider bij jou past.

Je hebt keuze uit verschillende abonnementen als je kiest voor deze provider. Zo kan je namelijk kiezen voor een sim only abonnement, maar je kunt ook kiezen voor een toestel met abonnement. Indien je kiest voor laatstgenoemde ontvang je dus een nieuw toestel. Dit werkt in de vorm van een lening. Maandelijks los je het bedrag van je smartphone af totdat je contract voorbij is. Het voordeel hiervan is dat je niet in een keer een groot bedrag moet inleggen voor je telefoon. Echter kleeft er ook een nadeel aan: je krijgt een BKR-registratie. Dat kan nadelig werken als je bijvoorbeeld een nieuwe woning wilt kopen.

Startabonnementen

Heb je niet veel internetdata en belminuten nodig? Dan heb je keuze uit de startabonnementen, bestaande uit Start M en Start L. Dit is ideaal voor mensen die niet veel internetten, want de internetdata is beperkt. Als je wilt kan je een 5G-addon toevoegen aan jouw abonnement. Dat houdt in dat je vanaf dan kunt genieten van extra snel internet op jouw smartphone. Niet iedere smartphone kan echter 5G gebruiken, dus het is raadzaam om daarover informatie op te zoeken op basis van jouw huidige toestel.

Je kunt ook kiezen voor de Red-abonnementen. Hierbij is de data en aanzienlijk hoger. Je hebt zelfs de mogelijkheid om zo’n Red-abonnement te delen met je gezin. Je kunt dan samen een groot internetabonnement delen en genieten van 5G. Als dit gecombineerd wordt met Ziggo kan je bovendien genieten van extra voordelen.

Alternatieve providers voor Vodafone

Wil je graag weten welke andere aanbieders er nog op de markt zijn, omdat je bijvoorbeeld niet te spreken bent over de Ziggo reviews en ervaringen? Dan is er gelukkig nog meer keuze in Nederland. Op het gebied van smartphone-abonnementen kan je onder andere ook kiezen voor KPN, T-Mobile of Tele2.

Het is altijd raadzaam om een vergelijking te maken. Op basis van jouw aantal belminuten en je internetdata kan je gemakkelijk en snel een vergelijking maken. Als je kiest voor een andere provider is het ook altijd raadzaam om deze reviews en ervaringen te lezen. Door online goed onderzoek te doen via deze website kan je een goede keuze maken. Je zit vaak 12 tot 24 maanden vast aan een telefoonabonnement en daarom is het belangrijk om hierin goede keuzes te maken.

Voeg jouw Vodafone reviews en ervaringen toe

Ben jij momenteel klant van Vodafone en wil jij graag jouw reviews en ervaringen toevoegen? Dan kan dat op deze pagina. Je kunt een titel, een omschrijving en een sterrenbeoordeling toevoegen. Verder vragen wij jou om jouw voornaam en je e-mailadres. Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op deze website. Vul de omschrijving zo duidelijk mogelijk in en geef aan wat jij goed en minder goed vindt aan dit bedrijf. Je kunt andere consumenten op die manier helpen bij de keuze voor hun volgende abonnement. Alvast bedankt voor het delen van je review en ervaring met Vodafone.