Overzicht van categorie "webshops"

Webshops reviews en ervaringen

In Nederland zijn er inmiddels meer dan 62.500 webshops. Het CBS verwacht dat dit aantal nog verder zal stijgen in de aankomende jaren. Je zult dus ook niet alle webshops reviews en ervaringen op deze website kunnen vinden, maar gelukkig wel erg veel. Zo kan jij altijd een weloverwogen keuze maken voordat jij ergens een bestelling plaatst. Ben jij benieuwd naar de webshops reviews en ervaringen van andere consumenten? Bekijk dan de onderstaande webshops. Uiteraard kan je ook gebruikmaken van de zoekfunctie om een bepaalde webshop te zoeken. Dit betreft namelijk een uitgebreide categorie, dus de zoekfunctie kan hier erg handig zijn. Bekijk de reviews en ervaringen van webshops.

Manfield

Manfield

Het van oorsprong Engelse familiebedrijf (Manfield & Sons) opende in 1900 de deuren van het eerste Nederlandse filiaal in de prachtige Haagse winkelstraat. Daarna volgden vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Momenteel is de Manfield formule uitgegroeid tot een keten van ruim 45+ winkels in Nederland en België.

MediaMarkt

MediaMarkt

Eind jaren zeventig koopt men een nieuwe tv bij de vakhandel en een wasmachine bij de witgoedhandelaar. De keuze is beperkt en de prijs hoog. De vier Duitse grondleggers van MediaMarkt brengen in 1979 daar verandering in. Hun idee: een breed aanbod van merkartikelen voor de laagste prijs in grote winkels, met opvallende reclame en een nieuwe ondernemende bedrijfscultuur.

Bol.com

Bol.com

Zelf kiezen hoe je betaalt. Zeggen wanneer wij je pakket mogen bezorgen. Scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Een klantenservice die echt altijd voor je klaarstaat. Bij bol.com winkel je echt zonder zorgen.

SHEIN

SHEIN

SHEIN is een wereldwijde mode- en lifestyle e-tailer die de schoonheid van mode voor iedereen toegankelijk wil maken. SHEIN maakt gebruik van de nieuwste technologie om leveranciers te verbinden, waardoor ze minder inventaris verspillen en een verscheidenheid aan betaalbare producten kunnen leveren.

Coolblue.nl

Coolblue.nl

Coolblue is meer dan een e-commercebedrijf. Ze bouwen totaaloplossingen voor onze klanten met onze ondersteunende infrastructuur. Dit doen ze in Nederland, België en Duitsland, online en in onze 15 fysieke winkels.

Wijnvoordeel.nl

Wijnvoordeel.nl

Wijnvoordeel maakt het genieten van goede wijn voor iedere wijnliefhebber mogelijk. Dat doen ze al meer dan twintig jaar en daar blijven ze zich ook in de toekomst voor inzetten. Dit kan door direct in te kopen bij wijnboeren en rechtstreeks aan de klant te verkopen. Zo worden onnodige kosten bespaard en daar profiteert u van.

Webshops reviews en ervaringen

Online winkelen wordt steeds populairder in Nederland. Het wordt steeds normaler om je kattenvoer online te bestellen, terwijl je dit in principe ook bij de supermarkt kunt kopen. Ook kleding passen in een kledingwinkel en vervolgens kopen wordt minder populair. Je kunt het tegenwoordig immers ook online bestellen. Als je een bestelling plaatst is het natuurlijk raadzaam om webshops reviews en ervaringen te bekijken. Niet alle webshops nemen het zo nauw met de regels en er zitten helaas ook een aantal malafide partijen bij. Gelukkig kan je online ook veel informatie opzoeken zodat je niet zomaar een aankoop doet bij een verkeerde shop.

Voordelen van online shoppen bij een webhop

Online shoppen biedt ontzettend veel voordelen. Het eerste voordeel is natuurlijk dat je de deur niet uit hoeft, maar je kunt toch je favoriete producten bestellen. Dat is natuurlijk handig als je doordeweeks een drukke baan hebt en in het weekend geen zin of tijd hebt om te winkelen. In de stad heb je vaak ook nog eens te maken met parkeerkosten. Het kan dus ook veel voordeliger zijn om online te bestellen.

Daar waar de voorraad in een fysieke winkel beperkt is, is dit online minder beperkt. Immers zijn er talloze webshops waar je uit kunt kiezen.

Nadelen online shoppen bij een webshop

Er kleven echter ook een aantal nadelen aan online shoppen bij een webshop. Niet alle webshops zijn nu eenmaal betrouwbaar. Daarom is het ook altijd raadzaam om reviews en ervaringen van webshops te bekijken alvorens je ergens bestelt. Je zult er erg veel spijt van krijgen als je iets bestelt bij een webwinkel die niet betrouwbaar is. De kans is dan groot dat je een product van slechte kwaliteit krijgt of je krijgt helemaal niets. Bekijk daarom altijd reviews en ervaringen van webshops!

Hoe herken ik een betrouwbare webshop?

Zijn er geen reviews en ervaringen beschikbaar voor bepaalde webshops op deze website? Dan is het raadzaam om te letten op verschillende zaken op de webshop zelf. Levert het bedrijf binnen 1-2 werkdagen en kan je betalen via achteraf betalen? En is er bijvoorbeeld een keurmerk aanwezig op de website? Dan kan je meestal wel een bestelling plaatsen. Indien je ergens over twijfelt bij een bepaalde webshop is het raadzaam om geen bestelling te plaatsen. Immers: als het te mooi is om waar te zijn, is dat vaak ook het geval.

Voeg jouw webshops review en ervaringen toe

Wij willen natuurlijk graag dat jij ook jouw reviews en ervaringen van webshops toevoegt. Vind jij een bepaalde aanbieder goed? Wat vind jij over het bestelproces, de levering en de kwaliteit van de producten? Laat het ons gerust weten en schrijf een uitgebreide review op deze website. Bij jouw review komt alleen jouw naam te staan. Je e-mailadres wordt uiteraard niet geplaatst. Bedrijven hebben de mogelijkheid om te reageren op jouw reviews.

Veelgestelde vragen over webshop reviews en ervaringen

Wil je graag een bestelling plaatsen bij een webshop, maar heb je nog vragen over de webshops reviews en ervaringen? Of een andere vraag met betrekking tot online shoppen? Bekijk het overzicht met veelgestelde vragen.

Hoe herken ik dropshipping webshops?

Dropshipping webshops via China worden steeds populairder in Nederland. Het zijn Nederlandse ondernemers die hun producten, vanuit China, rechtstreeks bij de klant bezorgen. Zij hebben het product dus zelf niet in de handen gehad. Je kunt dergelijke webshops herkennen aan de lange levertijd en aan het feit dat het product voordelig te bestellen is bij AliExpress of Wish.

Welke betaalmethodes heeft een betrouwbare webshop?

De meeste, betrouwbare webshops hebben meerdere betaalmethodes waar je uit kunt kiezen. Zo kan je niet alleen betalen met iDEAL, maar bijvoorbeeld ook met creditcard, PayPal of Afterpay/Klarna. Indien je een bestelling niet ontvangt en je hebt online betaald kan je altijd contact opnemen met de payment provider. Creditcardmaatschappijen en PayPal kunnen jouw geld terughalen. Bij Afterpay en Klarna betaal je pas als je het product ontvangen hebt. Dat is een betrouwbare manier van online winkelen bij een nieuwe webshop.

Hoe voeg ik mijn webshop reviews en ervaringen toe?

Wil jij graag jouw webshop reviews en ervaringen toevoegen? Dat kan natuurlijk! Hiervoor kan je navigeren naar de webshop op deze website waar je een review over wilt schrijven. Vervolgens geef je een titel aan, een omschrijving en voer je je sterrenbeoordeling in. Ook kan je je voornaam en je e-mailadres toevoegen aan de recensie. Zo weten wij wie je bent. Uiteraard wordt jouw e-mailadres niet getoond.

Ik heb niets ontvangen. Wat nu?

Heb je geen producten ontvangen van de webshop waar je je order hebt geplaatst? Neem dan altijd eerst contact op met hun klantenservice. Hoor je niets meer? Neem dan contact op met de payment provider en doe aangifte. Mogelijk krijg je je geld dan nog terug van payment provider, maar helaas is dit niet altijd het geval. Wees waakzaam als je ergens bestelt. Laat je webshops reviews en ervaringen achter op deze website en waarschuw anderen.

Hoelang is de bedenktermijn?

Heb je een standaardproduct besteld, en is deze dus niet op maat gemaakt? En betreft het ook geen hygiëneproduct? Dan heb je altijd nog 14 dagen bedenktermijn nadat je je bestelling ontvangen hebt. De webwinkel is verplicht om jouw pakket weer terug te nemen indien het je niet bevalt. Je hoeft geen reden op te geven waarom je het pakket terugstuurt.