Overzicht van categorie "telefonie"

Telefonie bedrijven - ervaringen en reviews

Wil jij graag een nieuw telefoonabonnement afsluiten? Of wil jij graag kiezen voor een smartphone plus een abonnement? Bekijk dan alle telefonie reviews en ervaringen op deze pagina. Bekijk hoe telecomproviders scoren op service, prijs en kwaliteit. Er zijn relatief veel providers in Nederland waar je uit kunt kiezen. Vodafone, KPN en T-Mobile kent iedereen wel, maar hoe worden de kleinere aanbieders in Nederland beoordeeld? Scoren zij ook goed in de beoordelingen van consumenten? Ontdek alle telefonie reviews en ervaringen op deze pagina en kies het abonnement dat bij jou past.

KPN

KPN

KPN zet alles op alles om iedereen in Nederland te verbinden met een duurzame toekomst. Het bedrijf gelooft dat technologie het antwoord is op de vragen van vandaag en morgen. KPN is 1 van de best beoordeelde internetproviders van Nederland.

T-Mobile

T-Mobile

T-Mobile is Unlimited in alles wat we doen. Zo doorbreken ze grenzen in de telecomwereld. Dat doet T-Mobile met collega's die risico's durven nemen, experimenteren en elkaar uitdagen. Met onze ‘challenger mindset’ hebben wij een gezamenlijk doel: iedereen toegang geven tot het beste netwerk van Nederland.

Vodafone

Vodafone

Plezier en vooruitgang met elke verbinding. Vodafone legt waardevolle verbindingen, tussen mensen en voor mensen. Het bedrijf is de aanjager van de Nederlandse digitalisering, en bouwt het netwerk van de toekomst. Hierbij gebruikt Vodafone de kracht van technologie om de samenleving sterker te maken.

Telefonie bedrijven - reviews en ervaringen

Telefonie reviews en ervaringen

Als je een nieuw telefoonabonnement wilt afsluiten wil je er natuurlijk van verzekerd zijn dat je kiest van een goede provider. Doorgaans heb je een abonnement voor 12 of 24 maanden en dat is een flinke periode. Gedurende zo’n periode wil je natuurlijk niet opgezadeld zitten met een slechte provider. Daarom kan je de bovenstaande telefonie reviews en ervaringen bekijken. Je vindt hier niet alleen reviews van de grotere aanbieders, maar ook de kleinere telefoonproviders. Ook jij kan jouw telefonie reviews en ervaringen delen op deze pagina.

Grootste aanbieders van telefonie in Nederland

KPN is veruit de grootste provider in Nederland, gevolgd door Vodafone. KPN heeft inmiddels verschillende partijen in Nederland opgekocht. Een aantal providers zijn daardoor ook dochterondernemingen van KPN en maken eveneens gebruik van hetzelfde krachtige netwerk. Ook Vodafone is een grote speler in Nederland. Inmiddels werken zij ook samen met internetprovider Ziggo en weten zodoende een flink aandeel van de Nederlandse markt te veroveren. Uiteraard vind je hier de nodige telefonie reviews en ervaringen online.

Telefoniebundels met smartphone

Als je wilt kan je kiezen voor telefoniebundels met smartphone. Dat houdt in dat je je smartphone op afbetaling koopt bij je telefonie-aanbieder. Daarnaast heb je een abonnement voor je belminuten, sms’jes en uiteraard je internet. Hier is een flinke concurrentiestrijd gaande tussen de verschillende aanbieders. Niet alleen de grote aanbieders van telefonie bieden dergelijke abonnementen aan: ook kleinere aanbieders doen dit. Het kan dus lonen om een goede vergelijking te maken én telefonie reviews en ervaringen te bekijken. Zo kan je een goede beslissing maken tussen de verschillende telefoonproviders in Nederland.

Actiedeals per provider

De verschillende providers in Nederland bieden regelmatig actiedeals aan. Als je bijvoorbeeld een thuisabonnement bij KPN hebt, kan je korting krijgen op je abonnement voor telefonie. Tevens krijg je extra’s bij je thuisabonnement. Ook VodafoneZiggo biedt actiekortingen aan. Als je thuis Ziggo hebt, kan je kiezen voor Vodafone. Dan krijg je vijf euro korting op je abonnement iedere maand en je krijgt dubbel internetdata.

Ook kleinere providers bieden soms van deze acties aan. Immers: veel kleinere providers zijn opgekocht door KPN en vallen nu onder hetzelfde netwerk. Soms kan je zodoende extra veel korting krijgen bij een budgetprovider. Zo betaal jij nooit te veel voor jouw telefoonabonnement.

Niet alleen prijs is belangrijk bij het uitkiezen van een nieuw abonnement. Je kunt ook kijken naar de telefonie ervaringen en reviews van anderen. Op die manier maak jij altijd een weloverwogen keuze op service, kwaliteit en prijs.

Voeg jouw telefonie reviews en ervaringen toe

Als je wilt kan je natuurlijk ook jouw eigen telefonie reviews en ervaringen toevoegen aan deze website. Wil je graag een review toevoegen? Schrijf dan een uitgebreide review op basis van prijs, levering, kwaliteit en service. Op basis van een uitgebreide review kunnen andere consumenten ook gemakkelijker de beste keuze maken. Uiteraard wordt jouw e-mailadres niet getoond aan anderen en wordt alleen jouw voornaam vermeld op deze website. Alvast bedankt voor het delen van je review en ervaring!

Veelgestelde vragen over telefonie

Wil je graag een nieuw telefoonabonnement afsluiten, maar heb je nog vragen over telefonie of over de reviews en ervaringen van anderen? Hieronder volgt een overzicht met de veelgestelde vragen.

Kan ik kiezen voor onbeperkt bellen?

Er zijn diverse providers die onbeperkt bellen aanbieden. Robin Mobile is hier een goed voorbeeld van. Het bedrijf biedt niet alleen onbeperkt bellen aan, maar ook onbeperkt internetten en sms’en. Ook zijn er andere providers die onbeperkt bellen aanbieden, maar onbeperkt internet is wel uniek voor een provider.

Welke providers bieden kortingen aan?

Er zijn verschillende providers waar je kunt genieten van een fikse korting. Dat geldt bijvoorbeeld voor KPN en Vodafone. Als je een abonnement afsluit bij een van deze providers, en je hebt thuis internet van KPN (voor KPN) of Ziggo (voor Vodafone), krijg je extra korting op je abonnement. Ook worden je MB’s verdubbeld en kan je genieten van extra’s voor thuis. Het kan dus lonen om te kiezen voor een van deze providers als je een nieuw abonnement wilt afsluiten.

Hoe voeg ik mijn telefonie reviews en ervaringen toe?

Wil je graag jouw telefonie reviews en ervaringen toevoegen? Dat kan natuurlijk en dat juichen wij ook maar al te graag toe. Navigeer hiervoor naar de provider waar je een review over wilt schrijven. Vervolgens geef je een titel aan, een omschrijving en voer je je sterrenbeoordeling in. Ook kan je je voornaam en je e-mailadres invoegen. Zo weten wij wie je bent. Uiteraard wordt jouw e-mailadres niet getoond op deze website.

Wat is de goedkoopste provider?

Er zijn verschillende providers die worden aangemerkt als een goedkope provider. Zo zijn YouFone en Ben bijzonder voordelig. Echter is het raadzaam om een vergelijking te maken zodat je gegarandeerd voor het goedkoopste abonnement kiest indien je graag een goedkoop abonnement wilt afsluiten.

Hoe kies je een mobiel abonnement?

Een mobiel abonnement uitkiezen is eenvoudig, maar je zult rekening houden met een aantal factoren. Zo spelen de telefonie reviews en ervaringen natuurlijk een rol. Ook is het raadzaam om na te gaan hoeveel je belt, hoe data je verbruikt en of je je huidige smartphone kunt behouden. Indien je smartphone nog in goede staat is kan je ook een sim only abonnement afsluiten. Je kunt je abonnement vaak nog wel verhogen (in MB's en belminuten), maar niet altijd verlagen. Houd daar dus rekening mee als je een abonnement uitkiest. Je zit er immers wel een of twee jaar aan vast!