Budget Energie
Energie

Budget Energie

4.50/5.00 - gebaseerd op 4 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
4 / 5 sterren 2 jaar geleden

Prima bedrijf

Inmiddels 5 jaar klant bij budget. Weinig over te zeggen, zij leveren gas en stroom (redelijk goedkoop) en ik betaal.

4 / 5 sterren 2 jaar geleden

Na telefonisch contact goed geholpen

Na telefonisch contact ben ik prima geholpen met het annuleren van mijn contract en kreeg toen ook meteen de bevestiging per email. mijn dank is groot.

5 / 5 sterren 2 jaar geleden

Bij Mediamarkt overgestapt

Bij de media markt zijn we vorig jaar juni overgestapt naar budget energie. We hebben geen gas dus alleen stroom. Nooit spijt van gehad. 3 jaar vast laten zetten tegen een mooi tarief. De vaste lasten zijn heel laag. Wij hebben zonnepanelen en dat scheelt natuurlijk ook

5 / 5 sterren 2 jaar geleden

Betrouwbare leverancier

Door een inschrijving op advies in september 2021 van de Vereniging Eigen Huis heb ik vorig jaar meegedaan met een gezamenlijke inschrijving. Vervolgens heb ik Budget Energie gekozen vanwege het beste aanbod. Ik had al een goede ervaring met Budget Energie met een 1 jarig contract dat in november afliep. Ik heb op tijd een 3 jarig contract met een goed tarief afgesloten. Ik heb zonnepanelen en dat scheelt natuurlijk ook. De negatieve reviews zijn mijns inziens niet te wijten aan Budget Energie

Schrijf een review over Budget Energie

Over Budget Energie

Ruim één miljoen mensen krijgen groene stroom en gas van Budget Energie. En het bedrijf biedt nog meer producten aan. Nóg meer saaie producten leveren, daar wordt het bedrijf naar eigen zeggen heel blij van. Producten die je als huishouden móet hebben. Maar waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt. En zo min mogelijk voor betaalt natuurlijk!

Daarom biedt Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen via het KPN-netwerk) aan. Om het nog makkelijker te maken, hebben ze daar ook Budget Mobiel aan toegevoegd. Maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen (ook via het betrouwbare netwerk van KPN). Combineer je deze producten? Dan ontvang je bovenop de lage tarieven elke maand combikorting.

Al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Tegen een zo laag mogelijke prijs en zonder gedoe. Dat is Budget Thuis.