Coolblue.nl
Webshops

Coolblue.nl

0.00/5.00 - gebaseerd op 0 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Er zijn nog geen reviews toegevoegd.

Schrijf een review over Coolblue.nl

Over Coolblue

Coolblue is al meer dan 20 jaar actief op de Nederlandse markt. Wil je graag een product bestellen bij deze webshop? Of wil je langsgaan bij een van de vestigingen? Dan kan je de Coolblue reviews en ervaringen lezen op deze website. Doorgaans wordt deze shop goed beoordeeld door consumenten.

Coolblue is een e-commercebedrijf dat in 1999 werd opgericht door drie ondernemers: Pieter Zwart, Paul de Jong en Bart Kuijpers. In 2013 is het bedrijf echt gaan groeien. Toen hebben zij een nieuw distributiecentrum aangenomen. In 2016 besloot men ook haar eigen bezorgservice te lanceren: CoolblueBezorgt. In 2018 kwamen er ook fietsen bij: CoolblueFietst. Dat is de duurzame keuze voor kleinere pakketten in de buurt van een vestiging.

Inmiddels is het bedrijf niet alleen uitsluitend online actief. Ook kan je naar een van de fysieke winkels in Nederland. Sinds 2007 is het bedrijf ook actief in België en in 2020 opende het bedrijf haar eerste vestiging in buurland Duitsland. In januari 2021 vroeg Coolblue haar energielabel Coolblue Energie aan. Naast elektronicaproducten kan je hier nu ook terecht voor zonnepanelen, laadpalen en energie.

Coolblue reviews en ervaringen

Coolblue is al meer dan 20 jaar actief op de Nederlandse markt. Wil je graag een product bestellen bij deze webshop? Of wil je langsgaan bij een van de vestigingen? Dan kan je de Coolblue reviews en ervaringen lezen op deze website. Doorgaans wordt deze shop goed beoordeeld door consumenten.

Over Coolblue

Coolblue is een e-commercebedrijf dat in 1999 werd opgericht door drie heren: Pieter Zwart, Paul de Jong en Bart Kuijpers. In 2013 is het bedrijf echt gaan groeien. Toen hebben zij een nieuw distributiecentrum aangenomen. In 2016 besloot men ook haar eigen bezorgservice te lanceren: CoolblueBezorgt. In 2018 kwamen er ook fietsen bij: CoolblueFietst. Dat is de duurzame keuze voor kleinere pakketten in de buurt van een vestiging.

Inmiddels is het bedrijf niet alleen uitsluitend online actief. Ook kan je naar een van de fysieke winkels in Nederland. Sinds 2007 is het bedrijf ook actief in België en in 2020 opende het bedrijf haar eerste vestiging in buurland Duitsland. In januari 2021 vroeg Coolblue haar energielabel Coolblue Energie aan. Naast elektronicaproducten kan je hier nu ook terecht voor zonnepanelen, laadpalen en energie.

De voordelen van Coolblue

Coolblue heeft een leuke slogan: alles voor een glimlach. Service staat daarmee echt bovenaan het lijstje voor dit bedrijf. Je kunt op allerlei manieren in contact komen met de klantenservice en je wordt eigenlijk altijd snel geholpen. Dat is dan ook erg uniek bij dit bedrijf. Daarnaast kan je nog genieten van andere voordelen. Indien je je producten voor 23.59 uur besteld heb je deze morgen al in huis. Ook kan je gratis retourneren, gebruikmaken van de handige app en kan je langs een van de fysieke winkels. Het bedrijf werd in 2019/2020 uitgeroepen tot de beste webwinkel van Nederland. Op het gebied van Coolblue reviews en ervaringen zit het vaak dan ook wel goed.

Coolblue reviews en ervaringen: de minpunten

Over het algemeen zijn de Coolblue reviews en ervaringen goed. Er kunnen natuurlijk altijd consumenten zijn die minder tevreden zijn. Hiervoor kan je natuurlijk zelf filteren op de negatieve reviews. Op basis daarvan kan je dan bepalen of je deze reviews en ervaringen wilt meenemen in jouw keuze om hier wel of niet iets te bestellen.

Coolblue reviews en ervaringen: de pluspunten

Zoals gezegd zijn de Coolblue reviews en ervaringen over het algemeen erg goed. Men waardeert de service en het productaanbod van het bedrijf. Daarmee lijkt dit ook een prima shop om je producten te bestellen. Als je zelf je reviews en ervaringen wilt toevoegen dan zien wij dat natuurlijk ook erg graag.

Het aanbod van Coolblue

Het aanbod van Coolblue bestaat voornamelijk ook elektronicaproducten. Als je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine, een nieuw scheerapparaat of een nieuwe smartphone dan ben je hier aan het juiste adres. Echter biedt het bedrijf tegenwoordig ook zonnepanelen aan en kan je hier een laadpaal aanschaffen. Ook kan je hier energie aanvragen. Zoals je wellicht kan verwachten ontvang je hier groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Je kunt via de website van het bedrijf een berekening maken van jouw maandelijkse lasten.

Deals en kortingen

Uit de Coolblue reviews en ervaringen blijkt dat je regelmatig kunt genieten van deals en kortingen. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van cashback deals. Ook tijdens Black Friday of Cyber Monday kan je profiteren van extra scherpe deals. Indien gewenst kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief van dit bedrijf. Je ontvangt de beste aanbiedingen en persoonlijk koopadvies dan in je e-mail. Dat kan erg handig zijn. Coolblue staat erom bekend niet te spammen, dus je zult niet direct heel veel e-mails gaan ontvangen.

Fysieke winkels van Coolblue

Wil je liever langskomen bij een van de vestigingen van het bedrijf? Dat kan ook. In Nederland zijn er, op moment van schrijven, tien echte winkels waar je langs kunt. Via de website van het bedrijf kan je gemakkelijk en snel alle locaties bekijken. Er zijn een aantal reguliere winkels en een aantal XXL-vestigingen. De openingstijden en de adressen staan vermeld op de overzichtspagina op hun website. Ook hier wordt service als een speerpunt gezien, dus je wordt als het goed is vriendelijk geholpen in de winkels. Uiteraard kan jij jouw Coolblue reviews en ervaringen achterlaten op deze website. Was het een service met een glimlach?

Coolblue op social media

Coolblue staat erom bekend leuke berichten op social media te plaatsen. Regelmatig plaatsen zij iets wat weer viral gaat. De marketing achter het bedrijf zit dus wel goed. Als je wilt kan je hen natuurlijk volgen op op social media. Zo zijn zij actief op Facebook, Twitter en YouTube.

Op YouTube plaatsen zij regelmatig leuke reviews. Inmiddels staan er meer dan 7.000 verschillende reviews online van de meest uiteenlopende producten. Het kan ook handig zijn om deze filmpjes te bekijken als je de producten al in huis hebt. Zo kan je alle features nog ontdekken: of je het nu wel of niet hebt besteld bij deze webshop.

Retourtermijn

Je kunt je product binnen 30 dagen, nadat je het product ontvangen hebt, voor retour aanmelden. Daarmee hanteert het bedrijf een langere retourtermijn dan de standaard 14 dagen. Je kunt het product zowel omruilen als retourneren. Beide opties zijn gratis. Via het online retourformulier kan je je product terugbrengen. Dat is wat de redactie betreft een pluspunt. Hoe denk jij hiervoor? Laat het weten in je eigen geschreven review.

Beste webwinkel award

Uit de Coolblue reviews en ervaringen blijkt ook wel dat het een goede webshop is. Het bedrijf heeft dan ook de Tweakers Award voor de Beste webwinkel van Nederland gewonnen. Tweakers brengen hierbij hun stem uit in verschillende categorieën.

Voeg jouw Coolblue reviews en ervaringen toe

Wil jij graag jouw Coolblue reviews en ervaringen delen met anderen? Dat zien wij maar al te graag! Wat vind jij goed aan deze webshop en waar ben jij minder over te spreken? Wat vind jij van de service, het bestelproces en de kwaliteit van de producten? Deel jouw mening op deze pagina.