EnergieDirect.nl
Energie

EnergieDirect.nl

0.00/5.00 - gebaseerd op 0 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Er zijn nog geen reviews toegevoegd.

Schrijf een review over EnergieDirect.nl

Over EnergieDirect

Energiedirect noemt zichzelf een budgetenergiemaatschappij en probeert zich te onderscheiden op prijs en service. Goed en goedkoop gaan volgens deze leverancier erg goed samen. Op de over ons pagina van het bedrijf staat dat het bedrijf scoort met een 8,2 uit 10. Daarmee heeft het bedrijf vier speerpunten: een lage prijs, groene stroom, eenvoudige online via de app en deals als je klant wordt of wanneer je je energiecontract verlengt.

Daarnaast is Energiedirect de sponsor van voetbalclub PSV uit Eindhoven. Op de shirts van de club staat het logo van deze energieleverancier. Ook maatschappelijk is het bedrijf dus actief. Daarmee lijkt het erop dat deze energieleverancier alles in huis heeft. Kloppen deze Energiedirect reviews en ervaringen die op hun eigen website staan? Hieronder lees je een overzicht van de klachten en de positieve punten. Uiteraard kan je ook zelf de ervaringen bekijken op deze website.

Overstappen?

Wil je graag overstappen naar Energiedirect? Check dan van tevoren eerst de Energiedirect reviews en ervaringen. Indien deze jou bevallen kan je de overstap maken naar de leverancier. Hiervoor kan je de postcodecheck doen op de website. Indien je energie kunt ontvangen kan je kiezen uit drie verschillende pakketten.

Vaak kan je bij een langer contract een welkomstkorting ontvangen. Indien je kiest voor Flex kan je geen welkomstkorting of cadeau ontvangen. Wel is jouw contract maandelijks opzegbaar en dat is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld niet weet hoelang je nog op je huidige adres woont.

Energiedirect reviews en ervaringen

Wil je graag meer weten over de Energiedirect reviews en ervaringen? Op deze pagina lees je allerlei ervaringen van andere consumenten. Je leest wat men positief vindt en wat men minder goed vindt aan het bedrijf. Daarnaast lees je algemene informatie over het bedrijf in de omschrijving. Wanneer is het bedrijf ontstaan en hoe onderscheidt men zich? Ontdek het op deze website.

Cashback deals en cadeaus

Wil je graag overstappen naar Energiedirect? Dan kan je genieten van diverse cashback deals. Het cashback-bedrag dat je ontvangt verschilt per energiecontract. Dit kan echt van dag tot dag verschillen en daarom is het raadzaam om simpelweg een vergelijking te maken via de website. Je kunt deze leverancier natuurlijk ook vergelijken met andere leveranciers met behulp van een energievergelijkingstool. Op die manier kan je mogelijk nog extra besparen op jouw maandelijkse energielasten. Veel mensen stappen jaarlijks over vanwege deze cashback deals en cadeaus.

Zodra je de overstapt maakt kan deze leverancier jouw meterstanden van afstand uitlezen door middel van de slimme meter. Indien je nog beschikt over een oude meter zal het bedrijf vragen naar jouw energiestanden. Dit kan je dan online doorgeven. Ook dat werkt erg eenvoudig.

Terug leveren met zonnepanelen

Beschik jij thuis over zonnepanelen? Volgens de Energiedirect reviews en ervaringen is dit een goede leverancier voor het terug leveren van energie. Immers betreft dit namelijk ook een energieleverancier die alleen maar groene energie aanbiedt. Het bedrijf is daarmee een duurzame energiemaatschappij en biedt een gunstig tarief voor stroom dat je terug levert aan het net.

14 dagen bedenktijd

Als je je als nieuwe klant aanmeldt bij deze leverancier heb je altijd nog 14 dagen bedenktijd. Jouw overstap is binnen slechts enkele klikken geregeld en zodra je je contract ontvangt heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kan je je contract dus nog annuleren zonder dat je hiervoor enige kosten maakt. Na je aanmelding ontvang je altijd binnen een werkdag de bevestiging en vanaf dat moment is jouw bedenktijd dan ook gestart. Bevallen jouw persoonlijke Energiedirect ervaringen dus niet helemaal? Dan kan het je het zonder problemen opzeggen.

Alternatieve energieleveranciers

Wil jij naast de Energiedirect reviews en ervaringen ook de ervaringen van alternatieve leveranciers bekijken? Dat kan uiteraard ook op deze website. Niet alleen deze leverancier is immers vermeld op de website. Er zijn ook talloze andere bedrijven waar je uit kunt kiezen. In Nederland zijn er meer dan 60 verschillende aanbieders waar je uit kunt kiezen. Dat is ontzettend veel en daarom kan het lonen om een vergelijking te maken tussen verschillende energieleveranciers. Je hoeft dan niet iedere website van iedere leverancier te bekijken.

Voeg jouw Energiedirect reviews en ervaringen toe

Ben jij klant bij dit bedrijf en wil jij graag jouw Energiedirect reviews en ervaringen toevoegen? Wat vind jij goed aan deze energieleverancier en wat vind jij minder goed? Wat vind jij van het bestelproces, de levering van energie en de kwaliteit van de app? En wat vind jij van de klantenservice? Laat het weten en schrijf een review op deze pagina.

Bij jouw review komt alleen jouw voornaam te staan. Jouw e-mailadres wordt uiteraard niet gepubliceerd en wordt door ons gebruikt voor administratieve handelingen en om jou op de hoogte te houden van reacties. Energiedirect heeft namelijk de mogelijkheid om te reageren op jouw review. We willen jou alvast bedankt voor het delen van jouw Energiedirect reviews en ervaringen over dit bedrijf. Zodoende kan jij andere consumenten helpen bij de keuze van een nieuwe energieleverancier.