ENGIE
Energie

ENGIE

5.00/5.00 - gebaseerd op 4 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
5 / 5 sterren 2 jaar geleden

Nieuw contract aangegaan

Nieuw contract aangegaan voor 1 jaar, midden in de hectiek met de stijgende gasprijs had ik toch het contract de volgende dag binnen.

5 / 5 sterren 2 jaar geleden

Betrouwbare energieleverancier

Betrouwbare energieleverancier met duidelijke tarieven en een uitstekende klantenservice.

5 / 5 sterren 2 jaar geleden

Denken met je mee

Contract loopt af en moest nog enkele dagen doorlopen wegens verkoop. Engie medewerker loste dat heel netjes op. Dacht even mee met mij en kwam op een mooie oplossing voor ons beide. Kijk dat verwacht ik van een bedrijf. Chapeau!

5 / 5 sterren 2 jaar geleden

Meedenkende energie maatschappij

Wat een fijne energie maatschappij,denken oprecht mee met de klanten. Geweldige service!

Schrijf een review over ENGIE

Over ENGIE

ENGIE speelt een actieve en impactvolle rol in de Nederlandse energietransitie en zet daarbij in op de verdere verduurzaming van haar klantenportefeuilles en energiecentrales (CO2-vrij regelbaar vermogen) en het uitvoeren van projecten rond grootschalige groene waterstof, zon- en windenergie, biogas en energieopslag.

ENGIE helpt haar klanten aan het best passende energiecontract en het managen van de energiekosten en bedient daarbij de zakelijke en consumentenmarkt met energie- en duurzaamheidsoplossingen.

ENGIE in Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep met wereldwijd 170.000 medewerkers en een omzet van 55,8 miljard euro in 2020.