Essent
Energie

Essent

0.00/5.00 - gebaseerd op 0 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Er zijn nog geen reviews toegevoegd.

Schrijf een review over Essent

Over Essent

Essent is een van de grootste energieleveranciers in Nederland. Het bedrijf wil zoveel mogelijk helpen in de huidige energietransitie. Zo is het bedrijf flink aan het verduurzamen en zetten zij zich in voor een duurzame toekomst. Essent bestaat niet alleen uit het moederbedrijf, maar ook uit andere leveranciers in Nederland. Zo vallen Energiedirect, Vandebron en Powerhouse ook onder het moederbedrijf. Met deze merken zijn zij niet alleen actief op de Nederlandse markt, maar ook op de Belgische markt. De verschillende energiemaatschappijen bieden allemaal groene energie aan.

Wil je graag overstappen naar Essent? Dan is het raadzaam om eerst de Essent reviews en ervaringen te lezen. Op die manier kan je een indruk krijgen van wat andere consumenten van deze leverancier vinden. Ben je overtuigd? Overstappen werkt erg eenvoudig. Je kunt hiervoor je postcode en huisnummer invoeren op de website van deze leverancier. Ook kan je je verbruik invoeren. Hiervoor kan je kijken op je meest recente jaarafrekening.

Essent reviews en ervaringen

Wil je graag overstappen van energieleverancier en ben je benieuwd naar de Essent reviews en ervaringen? Op Reviewen.nl lees je alles wat je graag wilt weten. Je kunt ervaringen van anderen lezen, maar je kunt ook algemene informatie over deze energieleverancier opzoeken in de omschrijving.

Ben je benieuwd naar de Essent reviews en ervaringen? Er zijn zowel minpunten als pluspunten bij dit bedrijf. Zowel positieve als negatieve ervaringen worden gedeeld op deze website. Sommige mensen vinden de klantenservice van het bedrijf niet goed. Daarnaast wordt er veel geschreven over de negatieve ervaringen omtrent telefonische verkoop. Dat kan erg opdringerig zijn en hier is men niet altijd over te spreken. Uiteraard kan je zelf alle reviews en ervaringen lezen op deze website.

Gelukkig zijn er ook positieve Essent reviews en ervaringen. Zo zijn de meeste mensen tevreden over de overstapservice. Ook is men positief over de verschillende welkomstacties en cadeaus. Naast een cashback-korting kan je namelijk ook kiezen voor een cadeau. Er zijn talloze cadeaus waar je uit kunt kiezen. Ook bestaande klanten kunnen sparen voor extra’s. Daarmee onderscheidt deze energieleverancier zich van andere aanbieders.

Overstappen naar Essent

Wil je graag overstappen naar Essent? Dan is het raadzaam om eerst de Essent reviews en ervaringen te lezen. Op die manier kan je een indruk krijgen van wat andere consumenten van deze leverancier vinden. Ben je overtuigd? Overstappen werkt erg eenvoudig. Je kunt hiervoor je postcode en huisnummer invoeren op de website van deze leverancier. Ook kan je je verbruik invoeren. Hiervoor kan je kijken op je meest recente jaarafrekening.

Je hebt standaard keuze uit verschillende pakketten. Let goed op de opzegtermijn van de verschillende pakketten. De meeste mensen kiezen voor een jaarcontract omdat je dan na een jaar weer kunt overstappen naar een andere leverancier.

Bij de vaste energiecontracten kan je een welkomstcadeau krijgen. Zo kan je bijvoorbeeld een cadeaukaart krijgen of je kunt genieten van een cashback-korting op je jaarafrekening. In de regel is de korting het hoogst bij een eenjarig contract. Het kan dus lonen om hiervoor te kiezen en na een jaar wederom over te stappen naar de voordeligste leverancier.

Cashback deals en cadeaus

Zoals gezegd zijn er meerdere cashback deals en cadeaus waar je uit kunt kiezen als je kiest voor deze leverancier. De meest voorkomende deal is de cashback-actie. Hierbij ontvang je simpelweg korting bij je jaarafrekening. De korting krijg je dus aan het einde van het contractjaar. Echter kan je ook kiezen voor een cadeaukaart bij bijvoorbeeld bol.com. Deze krijg je direct bij het begin van jouw contract, vaak in de eerste maand. Je kunt dan al sneller genieten van je korting omdat je deze al kunt besteden bij de uitgekozen webshop.

Het is belangrijk dat je je contract helemaal doorloopt als je wilt profiteren van de cashback deal of het cadeau. Indien je je contract opzegt verloopt deze actie en zal je het bedrag moeten terugbetalen of het bedrag wordt niet verrekend op je jaarrekening in het geval van een cashback.

Loyaliteitsprogramma

Een belangrijk voordeel dat we zien terugkomen in de Essent reviews en ervaringen is dat er een klantprogramma beschikbaar is. Hoe langer je klant bent, hoe meer voordeel je krijgt. Je kunt sparen voor kortingen en cadeaus. Wel moeten we hierbij opmerken dat jaarlijks overstappen in de regel een slimmere keuze is. De kortingen en cadeaus die je ontvangt zijn niet zo hoog als wanneer je jaarlijks overstapt. Het is toch een leuk extraatje als je graag klant bent bij Essent als gevolg van goede persoonlijke ervaringen.

14 dagen bedenktijd

Als je een energiecontract afsluit bij deze leverancier heb je altijd nog 14 dagen bedenktijd. Je kunt, na het ontvangen van de bevestiging, je contract nog annuleren. Bevallen jouw persoonlijke ervaringen bij deze leverancier toch niet? Of heb je elders een contract gevonden, welke voor jou voordeliger is? Dan kan je het contract nog annuleren. Hiervoor kan je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf.

Alternatieve energieleveranciers

Spreken de Essent reviews en ervaringen jou niet aan? Dan zijn er gelukkig ook talloze andere energieleveranciers waar je uit kunt kiezen. De meeste consumenten maken gebruik van een energievergelijkingstool. Aan de hand daarvan kan je gemakkelijk inzien welke leverancier het voordeligste is op basis van jouw verbruik en woonadres. Echter zegt prijs niet altijd iets. Soms kan je de klantenservice of gebruik van de app simpelweg belangrijker vinden. Daarom is het belangrijk dat je hierin goede keuzes maakt en de reviews en ervaringen op deze website leest.

Voeg jouw Essent reviews en ervaringen toe

Ben jij klant bij deze energieleverancier en wil jij graag jouw Essent reviews en ervaringen toevoegen? Wat vind jij de plus- en minpunten bij deze leverancier? Wat vind jij van het bestelproces via de website, de levering van energie en de kwaliteit van bijvoorbeeld de app van Essent? En wat vind jij van de klantenservice? Word je goed geholpen? Laat het weten en schrijf een review op deze pagina. Hiermee kan jij andere consumenten helpen bij het maken van een keuze.

Bij jouw review wordt alleen jouw voornaam getoond. Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd en wordt door ons gebruikt voor administratieve handelingen en om jou op de hoogte te houden van eventuele reacties van Essent. De energieleverancier heeft namelijk de mogelijkheid om te reageren op jouw review. Alvast bedankt voor jouw review.