KPN
Internet  /  Telefonie

KPN

4.33/5.00 - gebaseerd op 3 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
3 / 5 sterren 1 jaar geleden

Viaplay niet terugkijken?

Ik doe mijn melding maar op deze site omdat ik niet in een chat (via mijnkpn) mijn feedback kan geven. Sinds kort viaplay via (interactieve tv bij kpn). Training gezien. Goed beeld. Geen klachten. Maar waarom kan ik F1 niet opnemen of terugkijken!? Ik betaal voor het abonnement en kan normaal alles op tv terugkijken, maar juist dit niet. Dus als ik moet werken of bij familie ben geweest, dan is het helaas! Wel betaald, maar kans verkeken. Bizar!!! Tip: zorg aub dat dit terug te kijken is en op te nemen.

5 / 5 sterren 1 jaar geleden

Super tevreden

Onlangs een nieuwe mobiele telefoon gekocht in de KPN winkel Maastricht. Super goed geholpen, zelfs waardevolle assistentie met het overzetten van de gegevens van de oude naar de nieuwe telefoon. Helemaal tevreden!

5 / 5 sterren 1 jaar geleden

Van Ziggo naar KPN

Vandaag overgestapt van Ziggo naar KPN glasvezel, prachtig beeld, snel internet, vriendelijke monteur die alles in een uur netjes aangesloten heeft. Top

Schrijf een review over KPN

Over KPN

KPN ontstond halverwege de negentiende eeuw. Het was eerst onderdeel van het ministerie van financiën, verantwoordelijk voor het aanleggen en telegrafieverbindingen moest exploiteren. In 1915 werd het een staatsbedrijf, de P&T. In 1928 veranderde de naam naar PTT. Toen het bedrijf in 1989 zelfstandig werd, werd de naam veranderd naar KPN. In 1994 gingen ze naar de beurs en in 2016 had de overheid geen enkel aandeel meer in het bedrijf.