Online.nl
Internet

Online.nl

0.00/5.00 - gebaseerd op 0 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Er zijn nog geen reviews toegevoegd.

Schrijf een review over Online.nl

Over Online.nl

Online.nl is een van de eerste internetproviders in Nederland. Het bedrijf startte in 1994 onder de naam Euronet. Destijds was dit zelfs het eerste bedrijf waarbij je internet kon kopen in de winkel. Nu is het bijna 30 jaar later en biedt het bedrijf nog steeds betrouwbare en betaalbare internetdiensten aan. Ook kan je kiezen voor televisiepakketten. Verder onderscheidt het bedrijf zich met 100% installatiegarantie, gratis overstapservice, een gratis wifimodem en nog veel meer. De toekomst is online: tegenwoordig kunnen we ons helemaal geen leven meer zonder internet voorstellen.

Online.nl reviews en ervaringen

Wil je graag overstappen naar Online.nl en ben je benieuwd naar de reviews en ervaringen van andere consumenten? Op deze pagina lees je algemene informatie over het bedrijf en je komt te weten wat andere consumenten van dit merk vinden.

Over Online.nl

Online.nl is een van de eerste internetproviders in Nederland. Het bedrijf startte in 1994 onder de naam Euronet. Destijds was dit zelfs het eerste bedrijf waarbij je internet kon kopen in de winkel. Nu is het bijna 30 jaar later en biedt het bedrijf nog steeds betrouwbare en betaalbare internetdiensten aan. Ook kan je kiezen voor televisiepakketten. Verder onderscheidt het bedrijf zich met 100% installatiegarantie, gratis overstapservice, een gratis wifimodem en nog veel meer. De toekomst is online: tegenwoordig kunnen we ons helemaal geen leven meer zonder internet voorstellen.

Online.nl reviews en ervaringen: de klachten

Ben jij benieuwd naar de Online.nl reviews en ervaringen? Dan vertellen wij jou eerst graag over de meest gehoorde klachten. Op het internet lees je her en der over Wi-Fi klachten. Dit zou niet altijd even stabiel zijn. De klantenservice van het bedrijf is hier niet altijd goed in het bedenken van oplossingen. Indien je klachten hebt kan je contact opnemen met het bedrijf via verschillende manieren, waaronder telefonisch contact, live chat en e-mail. Als je alle klachten wilt lezen kan je natuurlijk rondkijken op deze website en zelf een oordeel vellen.

Online.nl reviews en ervaringen: positieve ervaringen

Wil je graag meer weten over de positieve reviews en ervaringen van Online.nl? Deze zijn er natuurlijk ook. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de welkomstkortingen. Ook het terugkijken van televisieprogramma’s werkt volgens diverse klanten erg goed. Als je meer wilt weten over de positieve reviews en ervaringen van Online.nl kan je uiteraard de reviews bekijken. Indien je zelf een review wilt toevoegen dan zie wij dit natuurlijk ook erg graag.

Overstappen naar Online.nl?

Wil je graag overstappen naar Online.nl? Dan is het van groot belang dat je de postcodecheck doet. Op basis hiervan kan je nagaan of deze internetprovider ook op jouw adres levert. Indien dat het geval is kan je je hier aanmelden. Het bedrijf belooft alvast enkele zaken, zoals een gratis installatieservice. Indien gewenst kan je ook kiezen voor glasvezel, maar dat is alleen wanneer er al glasvezel is aangelegd in jouw woongebied.

Internetpakketten van Online.nl

Je hebt keuze uit meerdere internetpakketten: vier stuks om precies te zijn. Je kunt kiezen voor de standaard DSL-verbinding met een downloadsnelheid tot maximaal 100 Mb. Dit is wel weer afhankelijk van jouw woning. Is jouw woning gelegen nabij de centrale? Dan zal je dit kunnen ontvangen. Indien je te ver weg woont is dat helaas niet geval en moet je het doen met een lagere internetsnelheid.

Kan jij thuis glasvezel ontvangen? Dan heb je nog weer keuze uit drie andere glasvezelpakketten. Dat maakt het totaal 4. Hiervoor geldt natuurlijk wel dat er al glasvezel moet zijn aangelegd in je woonregio. Heb je dat niet en wil je wel snel kunnen internetten via een kabel? Dan is het raadzaam om te kiezen voor de internetprovider die beschikt over de kabelrechten in jouw woonregio. Wellicht is dit dan geen goede provider voor jou.

Televisiepakketten van Online.nl

De Online.nl reviews en ervaringen op het gebied van televisiepakketten zijn goed. Zo kan je namelijk genieten van interactieve televisie op al je devices. Ook hiervoor geldt de gratis installatiegarantie. Indien je televisie erbij wilt krijg je wel 80 zenders. Hier zitten standaard 3 ESPN-kanalen bij en kan je gratis films en series kijken. Verder kan je genieten van TV Gemist en is een TV App beschikbaar. Je kunt zelfs een persoonlijk kijkprofiel instellen. Daarmee zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van televisie. Vind je televisie belangrijk? Dan is dit zeker een voordelige provider met veel opties en modules waar je bij andere providers extra geld voor moet betalen.

Telefonie van Online.nl

Wil je ook graag telefonie bij Online.nl? Dan kan je kiezen voor een alles-in-1-pakket. Het bedrijf het voordelige belpakketten. Wel betaal je maandelijks extra omdat je gebruik kunt maken van vaste telefonie. Het is dus raadzaam om na te gaan of je dit nodig vindt. Bel jij bijvoorbeeld veel met je smartphone? Dan kan je nog eens overwegen om dit abonnement niet te nemen. Daarmee bespaar je toch enkele tientjes op jaarbasis.

Alternatieve providers voor Online.nl

Vind jij de Online.nl reviews en ervaringen niet positief en wil je graag kiezen voor een alternatieve provider? Of kan jij geen Online.nl ontvangen op jouw woonadres? Dan heb je gelukkig altijd nog keuze uit een aantal alternatieve providers. Hiervoor is het raadzaam om de postcodecheck uit te voeren. Op basis van jouw postcode en huisnummer kan je nagaan welke providers allemaal leveren op jouw woonadres. Per woonadres is er altijd maar een kabelaanbieder, maar als je thuis glasvezel kunt ontvangen heb je doorgaans keuze uit meerdere providers met goede internetsnelheden.

Welkomstkorting voor nieuwe klanten

Nieuwe klanten kunnen genieten van een welkomstkorting. Dit betreft een kortingsbedrag op het abonnement. De eerste zes maanden is jouw abonnement daarmee extra voordelig. Na deze zes maanden betaal je het normale abonnementsbedrag. Na een jaar wordt jouw contract omgezet tot een variabel contract. Je betaalt dan steeds het normale bedrag en je kunt jouw abonnement maandelijks opzeggen. Indien jouw persoonlijke Online.nl reviews en ervaringen niet positief zijn kan je dus de overstap maken naar een nieuwe provider.

Voeg jouw Online.nl reviews en ervaringen toe

Wij willen natuurlijk maar al te graag dat jij ook jouw Online.nl reviews en ervaringen toevoegt. Vind jij deze provider goed? Wat vind jij over het bestelproces, de levering en de kwaliteit van het internet, televisie en telefonie? Laat het ons gerust weten en schrijf een uitgebreide review op deze website. Bij jouw review komt alleen jouw naam te staan. Je e-mailadres wordt uiteraard niet geplaatst. Online.nl heeft de mogelijkheid om te reageren op jouw review. We willen jou alvast bedankt voor het delen van jouw reviews en ervaringen over dit bedrijf. Hiermee help jij andere consumenten in het maken van een keuze.