Oxxio
Energie

Oxxio

0.00/5.00 - gebaseerd op 0 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Er zijn nog geen reviews toegevoegd.

Schrijf een review over Oxxio

Over Oxxio

Oxxio is in 2000 opgericht met een uitgangspunt: het kan goedkoper én beter. Vernieuwing en voortuitgang moeten de spirit van het bedrijf vormen. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder. Er zijn handige apps beschikbaar, het bedrijf geeft je tips hoe je kunt besparen en de service is persoonlijk. Het bedrijf is onderdeel van de Eneco Groep en behoort daarmee tot de grotere energieleveranciers in het land. Continue werkt het bedrijf aan verbeteringen voor de klant en verduurzaming.

Oxxio reviews en ervaringen: de minpunten

Het bedrijf is al lang actief op de Nederlandse markt. Hierdoor hebben ook veel consumenten hun Oxxio reviews en ervaringen gedeeld. Op deze website kan je gemakkelijk en snel scrollen door de negatieve reviews. Je kunt zodoende nagaan wat de minpunten zijn bij deze leverancier. Waarom oordelen sommige consumenten slecht over dit bedrijf? De klachten lopen uiteen en daarom is het raadzaam om deze eens door te lezen en zodoende een eigen oordeel te vellen.

Oxxio reviews en ervaringen: de pluspunten

Gelukkig zijn de Oxxio reviews en ervaringen niet altijd negatief. Veel mensen zijn ook tevreden met deze leverancier van energie, internet, televisie en vaste telefonie. Zo laten diverse consumenten weten dat het overstappen snel geregeld is en dat de app handig in gebruik is. In de app lees je verscheidene bespaartips en je kunt je verbruik inzien.

Overstappen naar Oxxio?

Wil je graag overstappen naar Oxxio vanwege de positieve reviews en ervaringen? Dan kan je via de website van de energieleverancier jouw postcode en huisnummer invoeren. Ook kan je aangeven wat jouw jaarlijks verbruik is. Dit kan je terugzien op je meest recente jaarafrekening.

Cashback deals en cadeaus

Bij Oxxio energie kan je genieten van een welkomstkorting. Je hebt keuze uit verschillende pakketten. Bij eenjarige contracten heb je nog keuze uit 1 jaar en 1 jaar Superscherp. Bij het laatstgenoemde pakket heb je iedere maand voordeel in plaats van eenmalig een cashback-korting aan het einde van je contractjaar. Je kunt zelf de deals berekenen via de website. Op basis van de Oxxio reviews en ervaringen is het raadzaam om jaarlijks over te stappen van energieleverancier en zodoende ieder jaar te kunnen profiteren van een welkomstkorting.

Energie terug leveren aan het net

Beschik je over zonnepanelen? Dan kan je energie terug leveren aan het energienet. Hiervoor ontvang je een vergoeding van de energieleverancier. De terugleververgoeding is gelijk aan het leveringstarief dat staat op jouw contractovereenkomst, minus overheidsheffingen (opslag duurzame energie en energiebelasting) en btw. Je kunt nagaan op je jaarnota wat je hebt teruggeleverd en wat je hebt verbruikt.

14 dagen bedenktermijn bij afsluiten contract

Wil je graag kiezen voor Oxxio als energieleverancier? Dan is het raadzaam om de Oxxio reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op basis hiervan kan je een goede keuze maken. Toch kan het zo zijn dat de leverancier toch niet bevalt na het afsluiten van je contract. Of je hebt elders een energiecontract gevonden die voor jou voordeliger is. Je kunt je contract echter nog ontbinden binnen 14 dagen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Alternatieve energieleveranciers

Er zijn relatief veel energieleveranciers in Nederland waar je uit kunt kiezen. Je kunt natuurlijk jouw keuze baseren op reviews en ervaringen van andere consumenten. Echter kan je ook op prijs vergelijken. Als je jaarlijks overstapt van energieleverancier kan je profiteren van kortingen. Zo kan je ieder jaar wel ergens genieten van een cashback actie. Door het grote aanbod zijn er ook veel energieleveranciers die met elkaar concurreren. Gebruikmaken van een energievergelijkingstool kan zodoende ook handig zijn. Je kunt hierdoor flink besparen.

Voeg jouw Oxxio reviews en ervaringen toe

Ben jij klant bij Oxxio en en wil jij graag jouw persoonlijke Oxxio reviews en ervaringen toevoegen aan deze site? Wat vind jij goed gaan bij deze leverancier en wat zijn de verbeterpuntne? Hoe ervaar jij het bestelproces via de website, de levering en de kwaliteit van bijvoorbeeld de online diensten (zoals de app)? En ben jij te spreken over de klantenservice? Laat het ons en anderen weten en schrijf een review op deze pagina.

Bij jouw review wordt er gevraagd om jouw voornaam en e-mailadres. Laatstgenoemde wordt niet gepubliceerd en wordt door ons gebruikt voor administratieve handelingen en om jou op de hoogte te houden van eventuele reacties van deze leverancier. Oxxio heeft namelijk de mogelijkheid om te reageren op jouw review. Namens ons en anderen: alvast bedankt voor je review.