Profuomo
Kleding

Profuomo

0.00/5.00 - gebaseerd op 0 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Er zijn nog geen reviews toegevoegd.

Schrijf een review over Profuomo

Over Profuomo

Profuomo staat voor timeless comfort: eigentijdse mannenmode gemaakt vanuit een duurzame gedachte. Profuomo is hét eigentijdse modemerk voor authentieke mannen die kwaliteit waarderen en genieten van het leven.

Timeless comfort kenmerkt de filosofie én staat centraal in de collecties die het bedrijf makt: comfortabele kleding geschikt voor werk en vrijetijd. Bij het creëren van onze collecties combineren ze vakmanschap met de beste stoffen en innovatieve hightech garens.

Als derde generatie familiebedrijf is het merk zich bewust van hun verantwoordelijkheid naar de volgende generaties. Bij de productie van de kleding hebben ze aandacht voor de belangen van mens en milieu, nu en in de toekomst. Een tijdloos design en maximaal comfort: dat is de nieuwe standaard.

Profuomo betekent zoveel als de professionele (prof) man (uomo). Het familiebedrijf is opgericht in 1934 en profileert zich door kleding te maken voor de professionele man. Profuomo is 1 van de bekendste herenmode merken in Nederland.