Ditzo
Verzekeringen

Ditzo

0.00/5.00 - gebaseerd op 0 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Er zijn nog geen reviews toegevoegd.

Schrijf een review over Ditzo

Over Ditzo

Ditzo geeft zelf aan: verzekeren begint bij jouw gemak. Verzekeren hoeft dus niet te moeilijk te zijn. Het is ook niet iets waar je dagelijks mee bezig bent en al helemaal niet iets waar je je druk over wilt maken. Daarom wil je alles in een keer goed geregeld hebben en volgens Ditzo ben je ben hij hen aan het juiste adres.

Deze verzekeraar noemt zichzelf een internetverzekeraar en is onderdeel van ASR Nederland. Je kunt de verzekering gemakkelijk online afsluiten en dat is vooral handig als je geen advies nodig hebt. Juist dit drukt de prijs ook, dus dat is handig voor consumenten die weten wat zij willen. Hoe zijn de Ditzo reviews en ervaringen?

Over het algemeen wordt deze verzekeraar goed beoordeeld. Echter zijn er ook een aantal klachten te vinden op het internet. Het is van groot belang dat je zowel de negatieve Ditzo reviews en ervaringen leest als de positieve. Zo kan je een goed beeld schetsen van deze verzekeraar en kan je vervolgens ook zelf bepalen of je wel of niet de overstap maakt naar deze partij.

Ditzo reviews en ervaringen

Ben je op zoek naar een nieuwe verzekeraar en overweeg je Ditzo? Op deze pagina kan je de Ditzo reviews en ervaringen lezen. Daarnaast vind je hier algemene informatie over de verzekeraar: welke verzekeringen biedt het bedrijf aan en hoe werkt het overstappen? Als je wilt kan je natuurlijk zelf ook jouw eigen review toevoegen aan deze pagina. Op die manier kan jij anderen helpen bij hun keuze.

Over Ditzo

Ditzo geeft zelf aan: verzekeren begint bij jouw gemak. Verzekeren hoeft dus niet te moeilijk te zijn. Het is ook niet iets waar je dagelijks mee bezig bent en al helemaal niet iets waar je je druk over wilt maken. Daarom wil je alles in een keer goed geregeld hebben en volgens Ditzo ben je ben hij hen aan het juiste adres.

Deze verzekeraar noemt zichzelf een internetverzekeraar en is onderdeel van ASR Nederland. Je kunt de verzekering gemakkelijk online afsluiten en dat is vooral handig als je geen advies nodig hebt. Juist dit drukt de prijs ook, dus dat is handig voor consumenten die weten wat zij willen. Hoe zijn de Ditzo reviews en ervaringen? Wat vinden consumenten nu echt van dit merk?

Negatieve Ditzo reviews en ervaringen

Over het algemeen wordt deze verzekeraar goed beoordeeld. Echter zijn er ook een aantal klachten te vinden op het internet. Het is van groot belang dat je zowel de negatieve Ditzo reviews en ervaringen leest als de positieve. Zo kan je een goed beeld schetsen van deze verzekeraar en kan je vervolgens ook zelf bepalen of je wel of niet de overstap maakt naar deze partij.

Positieve Ditzo reviews en ervaringen

Gelukkig zijn er veel positieve Ditzo reviews en ervaringen. De meeste mensen zijn te spreken over het moeiteloos afsluiten via het internet. Het werkt erg eenvoudig en je verzekering is binnen enkele minuten aangevraagd. Daarnaast lijkt de klantenservice ook behulpzaam indien je vragen hebt over vergoedingen. Op de website zelf kan je ook veel informatie terugvinden. Kortom: een prima verzekeraar. Uiteraard kan jij ook jouw eigen review toevoegen als je ervaringen hebt met deze aanbieder.

Welke verzekeringen biedt Ditzo aan?

Ditzo biedt diverse verzekeringen aan voor consumenten. Zo zijn er woonverzekeringen, persoonlijke verzekeringen, een zorgverzekering, een autoverzekering en een uitvaartverzekering. Hieronder volgt meer informatie over de verschillende verzekeringen.

Autoverzekering

Als je wilt kan je je autoverzekering afsluiten bij deze aanbieder. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe hoger de korting is op jouw maandelijkse verzekering. Je kunt je verzekering binnen slechts vijf minuten afsluiten en de no-claim korting is tot 75 procent. Indien je hier een verzekering wilt afsluiten kan je simpelweg naar de website surfen.

In en om huis

Er zijn ook verschillende woonverzekeringen waar je uit kunt kiezen. Zo kan je een inboedelverzekering en een woonhuisverzekering (opstal) afsluiten. De inboedelverzekering is voor de spullen binnenshuis, terwijl de woonhuisverzekering voor de buitenkant van je woning is. Deze verzekeringen zijn goedkoop en worden ook aangeraden indien je een eigen koopwoning hebt.

Persoonlijk en gezin

Ook voor het gezin zijn er verzekeringen waar je uit kunt kiezen. Zo kan je een reisverzekering, een feestverzekering of een uitvaartverzekering afsluiten. Een reis- en uitvaartverzekering spreekt voor zich, maar wat is een feestverzekering nu precies? Deze verzekering kan je afsluiten voor een groot feest, zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Als het feest onverwachts niet kan doorgaan, wordt uitgesteld of afgelast, kan je gebruikmaken van de verzekering. Dit betreft een eenmalig bedrag welke je gemakkelijk online kunt betalen met iDEAL.

Tot slot kan je hier ook nog je zorgverzekering afsluiten. Je kunt aan het einde van het jaar een vergelijking maken tussen de verschillende verzekeraars en de overstap maken naar de goedkoopste aanbieder.

Overstaphulp van Ditzo

Uit de Ditzo reviews en ervaringen blijkt dat de overstapservice erg eenvoudig werkt. Hiervoor is een gratis overstapservice beschikbaar. Daarmee ben je ervan verzekerd dat je niet dubbel verzekerd bent. Dat geldt overigens voor de zorgverzekering. Indien je een autoverzekering of een andere verzekering afsluit bij Ditzo zal je je oude verzekering wel zelf moeten opzeggen. Dat kan met een standaard opzegbrief.

Premie betalen met automatische incasso

Jouw premie kan je gemakkelijk en snel betalen met behulp van automatische incasso. Indien je een betaling mist, omdat er bijvoorbeeld niet voldoende saldo op jouw account stond, kan je je betaling vooralsnog voldoen met iDEAL. Het is belangrijk dat je deze betaling direct voldoet, want bij een tweede aanmaning zal je mogelijk worden geroyeerd als klant. Ook zal je te maken hebben met extra incassokosten. Dat is natuurlijk niet erg prettig, dus zorg ervoor dat je alles op tijd betaalt.

Alternatieve verzekeraars

Wil je graag naast de Ditzo reviews en ervaringen ook andere reviews zien? Er zijn ook nog een aantal alternatieve verzekeraars waar je voor kunt kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor Inshared of FBTO. Ook de reviews en ervaringen van deze aanbieders kan je terugvinden op de website. Het is niet alleen raadzaam om te kijken naar de verschillende ervaringen, maar ook naar de prijzen van de verzekeraars. Deze kunnen flink uiteenlopen per verzekering. Vergelijken is dus een goede optie.

Voeg jouw Ditzo reviews en ervaringen toe

Hoe zijn jouw Ditzo reviews en ervaringen? Als je wilt kan je je eigen review toevoegen aan deze website. Door jouw review toe te voegen kan je andere consumenten helpen bij het maken van een keuze. Je bent daarmee dus erg behulpzaam en een review schrijven kost je maar een minuutje van je tijd. Bij jouw review vragen we om een titel, een omschrijving en een sterrenbeoordeling. Ook vragen wij jou om jouw voornaam en e-mailadres. Alleen jouw voornaam wordt gepubliceerd bij jouw review. Het is raadzaam om een uitgebreide review te schrijven. Andere consumenten kunnen dan echt jouw ervaring lezen. Waarom zou je wel voor deze aanbieder kiezen en waarom niet? Plus- en minpunten zijn dan ook erg handig om te vermelden op de website. Alvast bedankt voor het schrijven van een review. Namens ons en namens andere consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe verzekeraar!