Overzicht van categorie "verzekeringen"

Verzekeringen - reviews en ervaringen

In Nederland kennen we een aantal verplichte verzekeringen, maar er zijn ook verzekeringen die je voor jezelf kunt nemen. Gewoon, omdat je verzekerd wilt zijn! Een autoverzekering is bijvoorbeeld verplicht als je een auto hebt. Een rechtsbijstandverzekering is daarentegen niet verplicht, maar kan wel erg handig zijn. Er zijn verschillende verzekeraars waar je uit kunt kiezen in Nederland. Hoe scoren verzekeraars? Op deze pagina vind je alle verzekeringen reviews en ervaringen. Wil jij ook graag jouw eigen verzekeringen reviews en ervaringen toevoegen? Dan juichen we dit natuurlijk toe. Je kunt andere consumenten dan helpen bij hun keuze. Bekijk de reviews hieronder.

FBTO

FBTO

FBTO wil je vrij laten voelen! Om het leven te ontdekken en er een eigen invulling aan te geven. Daarom helpen we zelfbewuste en ondernemende Nederlanders met verzekeringen. Verzekeringen die de obstakels wegnemen om de mogelijkheden en kansen van het leven te pakken.

Ditzo

Ditzo

Ditzo is een internetverzekeraar en onderdeel van de groep van ASR Nederland N.V. Je sluit bij Ditzo je verzekering(en) direct af via internet. Ditzo geeft geen advies. Ditzo biedt verzekeringen die zijn toegespitst op wat je echt nodig hebt. Verzekeringen met heldere voorwaarden die je gemakkelijk kunt aanpassen. Waar en wanneer je maar wilt.

InShared

InShared

InShared is gek op eerlijk. Vandaar de 'anti-graaigarantie': het bedrijf gebruikt maar een vast klein deel van alle premies om ons bedrijf te runnen en verreweg het grootste deel voor onze supersnelle schadeafhandeling en uitkering. En blijft er onder de streep geld over? Dan geven ze dat gewoon weer terug!

Verzekeringen - reviews en ervaringen

Verschillende soorten verzekeringen reviews en ervaringen

Er zijn verschillende soorten verzekeringen. Sommige verzekeringen zijn verplicht, terwijl anderen vrijblijvend zijn. Je bent bijvoorbeeld verplicht om een zorgverzekering af te sluiten als je 18 jaar of ouder bent. Ook dien je minimaal een WA-verzekering af te sluiten als je beschikt over een eigen auto. Sommige verzekeringen hoef je niet af te sluiten, maar kunnen wel erg handig zijn. Hierbij kan je denken aan een rechtsbijstandsverzekering.

Verzekeringen voor je woning

Als je huis in de brand vliegt, of wanneer je inboedel gestolen wordt, is het natuurlijk wel fijn als je hiervoor verzekerd bent. Er zijn verschillende verzekeringen waar je uit kunt kiezen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de inboedelverzekering, de opstalverzekering en een glasverzekering. Wanneer je in een woonboot woont zijn er speciale woonbootverzekeringen. Wil je graag kiezen voor een betrouwbare partij? Bekijk dan verzekeringen reviews en ervaringen op deze website.

Verzekeringen voor jou als persoon

Ook voor jou als persoon zijn er verzekeringen om jezelf te beschermen tegen onvoorziene kosten. Enkele persoonlijke verzekeringen welke je kunt afsluiten zijn een rechtsbijstandsverzekering, een overlijdensrisicoverzekering, een uitvaartverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering of de zorgverzekering. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Er zijn nog talloze andere verzekeringen waar je uit kunt kiezen. De enige verplichte verzekering is de zorgverzekering. Dit geldt voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Wil je kiezen voor de beste verzekeraar? Bekijk dan verzekeringen reviews en ervaringen op deze website.

Verzekeringen voor dieren

Er zijn ook een aantal dierenverzekeringen beschikbaar. De honden- en kattenverzekering zijn erg populair. Als je dierbare hond of kat een operatie moet ondergaan ben je hiervoor verzekerd. Je hebt dan niet te maken met hoge kosten, omdat de verzekering dit dan voor je dekt. Ook wanneer je lieve huisdier een duur medicijn nodig heeft kan dit vergoed worden. Lees van tevoren altijd de voorwaarden goed door wat wel of niet inbegrepen is bij de verzekering. Bekijk ook altijd de verzekeringen reviews en ervaringen op deze website.

Verzekeringen voor voertuigen

Beschik jij over een eigen auto, motor of brommer? Dan zal je deze moeten verzekeren volgens de wet. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is een verzekering ook nu eenmaal verplicht in Nederland. Soms kan een ongeluk ook ontstaan door een kapot wegdek, dus soms heb je er echt geen grip op. Er zijn verschillende verzekeringen voor voertuigen, waaronder een autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, fietsverzekering, camperverzekering of scooterverzekering. Er zijn echter nog meer voorbeelden. Bekijk dan verzekeringen reviews en ervaringen op deze website en maak een goede keuze uit een van de verzekeraars.

Voeg jouw verzekeringen reviews en ervaringen toe

Wil jij ook graag jouw verzekeringen reviews en ervaringen toevoegen? Dat juichen wij natuurlijk toe. Je kunt zodoende andere consumenten helpen bij de zoektocht naar een nieuwe verzekeraar. Bij het schrijven van een review is het raadzaam om een oordeel te geven over zoveel mogelijk punten, zoals het bestelproces, de klantenservice en de prijs. Bedankt alvast voor het toevoegen van jouw reviews en ervaringen van een verzekeraar.

Veelgestelde vragen over verzekeringen

Heb je nog vragen over verzekeringen waar je graag een antwoord op wilt? Hieronder volgt een overzicht van de veelgestelde vragen over verzekeringen.

Welke verzekeringen zijn verplicht?

Er zijn een aantal verzekeringen welke verplicht zijn in bepaalde situaties. Hierbij kan je denken aan de zorgverzekering en de autoverzekering. Ook zijn er nog een aantal andere verplichte verzekeringen in sommige situaties.

Vooropgesteld: de zorgverzekering is verplicht voor eenieder die 18 jaar of ouder is en in Nederland woont. Je kunt ook een aanvullende verzekering afsluiten, maar dat is niet verplicht.

Een WA-verzekering voor een motorvoertuig is verplicht wanneer je een auto, motor of brommer hebt. Je kunt ook een hogere autoverzekering nemen, maar dit is niet verplicht. Ook de aanvullende verzekeringen voor een motorvoertuig zijn niet verplicht.

Een overlijdensrisicoverzekering is eveneens verplicht wanneer je een koopwoning hebt. Dit wordt verplicht door de hypotheekverstrekker. Daarmee is de hypotheekverstrekker ervan verzekerd dat de hypotheek wordt afgelost als je vroegtijdig komt te overlijden.

Welke verzekeringen heb ik nodig?

Er zijn ook een aantal verzekeringen die gewoonweg handig zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Als je per abuis een dure vaas bij iemand thuis omstoot ben je hiervoor verzekerd. Een rechtsbijstandsverzekering kan ook handig zijn voor als je ooit een juridisch conflict met iemand krijgt. De inboedelverzekering is ook erg populair. De premie hiervan is erg laag en als je spullen kapot aan of gestolen worden kan je inboedelverzekering dit dekken. In totaal zijn je spullen immers veel geld waard.

Verder heb je nog een aantal verzekeringen. Hierbij kan je denken aan de reisverzekering, een annuleringsverzekering, een uitvaartverzekering of een caravanverzekering. Deze verzekeringen zijn relatief specifiek voor wanneer je graag reist. De uitvaartverzekering heeft vanzelfsprekend niets met reizen te maken, maar hiermee verzeker je je voor de kosten van je uitvaart. Je kunt natuurlijk ook gewoonweg spaargeld achter de hand houden voor je uitvaart. Op die manier kan je ook je eigen uitvaart financieren.

Hoe voeg ik mijn verzekeringen reviews en ervaringen toe?

Heb jij verzekeringen reviews en ervaringen die je wilt toevoegen aan deze website? Dat werkt erg gemakkelijk. Zoek de verzekeringspartij op waar jij gegeten hebt. Vervolgens plaats je je eigen review. Er wordt gevraagd om een titel, een omschrijving en een sterrenbeoordeling. Ook kan je je naam en e-mailadres toevoegen. Alleen je voornaam wordt gepubliceerd; je e-mailadres niet. Bedankt voor je review!